Sázková kancelář Tipsport se stala novým partnerem FK Dukla Praha

16. 7. 2024 | Tisková zpráva

Sázková kancelář Tipsport se stala novým partnerem FK Dukla Praha

S radostí oznamujeme, že společnost Tipsport se stala novým partnerem FK Dukla Praha. Tipsport, přední česká sázková společnost, je již od roku 1991 stálicí na domácím trhu a dlouhodobě podporuje český sport na všech úrovních.

„Jsme velmi potěšeni, že se nám podařilo uzavřít partnerství s tak renomovanou společností, jako je Tipsport. Věřím, že tato spolupráce bude oboustranně prospěšná a dlouhodobá. Společně s Tipsportem chceme posunout náš klub na novou úroveň a přinést našim fanouškům ještě více radosti a úspěchů,“ řekl k uzavření nového partnerství výkonný ředitel FK Dukla Praha Tomáš Mejzr.

„Fotbal momentálně zažívá obrovský boom a Dukla je klub s věhlasnou historií. V Tipsportu jsme velmi stáli o to, abychom byli u jejího návratu do nejvyšší české soutěže a jsme rádi, že jsme se na spolupráci domluvili. Věříme, že pro fanoušky bude nová sezona Chance Ligy vzrušující nejen sledováním dění na hřišti, ale taky řadou soutěží, které pro ně společně chystáme,“ shrnul za Tipsport Martin Ptáčník, vedoucí oddělení sponzoringu Tipsportu.

Těšíme se na vzájemnou spolupráci a věříme, že společně dosáhneme mnoha úspěchů na hřišti i mimo něj.

 

Fotogalerie


Partneři klubu