Zasloužená prohra s FK Loko Vltavín

21. 5. 2024 | Ing. Jiří Uldrich

Zasloužená prohra s FK Loko Vltavín

Ve dvacátém sedmém kole ČFL, sk. A přivítala rezerva B-týmu Dukly ve Zbuzanech B-tým FK Loko Vltavín. V podzimní části si Dukla přivezla z Holešovic bod za bezbrankovou remízu. Hosté, kteří po podzimní části zaujímali předposlední příčku v tabulce, se ziskem 12 bodů udělali přes zimní přestávku velký pokrok a na jaře již získali 20 bodů a dostali se v tabulce na průběžné dvanácté místo, po výhře ve Zbuzanech, dva body za Duklou Praha B.



27. kolo, neděle 19. 5. 2024, 10:15, Zbuzany
Dukla Praha B Dukla Praha B
0:3
(0:2)
VltavínVltavín

Dukla Praha B: Štefan –Ulman, Krejčí, Krenciv (K), Bilstrup (67. Kocman) – Atsuta (75. Nikl), Uhlíř (67. Fojt), Bačinský – Hübl, Jelínek, Magdi (46. Mikeš).
Vltavín: Heerkens – Novák, Říha, Fall (53. Tošnar), Podzimek (K) – Tichý (75. Rott), Matějka, Hruška – Kuchař (75. Tesař), Maione (75. Sefil), Osmani (86. Vaněk)

Branky: Maione 2 (6. a 19. min.), Novák (62. min.)

ŽK:Krenciv (44. min.) - Kuchař (54. min.)

Rozhodčí:D. Lovětínský - M. Havlík, M. Janíček

.

Ohlasy trenérů

Hodnocení zápasu trenérem B-týmu Dukly A. Majerem:

„V první řadě musíme pogratulovat soupeři, a to nejen k vítězství, ale především k vynikajícímu výkonu. My jsme se na zápas připravovali a věděli jsme, že budeme hrát s vynikajícím týmem a bohužel dnes jejich skvělému fotbalu ve všech fázích jsme nedokázali čelit, ani v branné fázi ani v útočné. Dnes naše nekvalita herního výkonu byla hrozně vysoká a není prostě možné kazit přihrávky na deset, patnáct metrů, kazit jednoduché zpracování a s takovým soupeřem musíte počítat, že vám to potrestá. Navíc Loko Vltavín má vynikající tým, přestože je letos níže v tabulce, je to takový druhý, třetí nejlepší tým, co se týče hry, v soutěži. Takže, pokud chceme s týmem takovýchto kvalit hrát vyrovnaný zápas nebo uspět, tak musíme podat úplně jiný výkon, a to jsme dnes nepodali.“

 


Fotogalerie


Partneři klubu

×
Dnes v 14:30
FK Dukla Praha
Bohemians 1905