Mikuláš v ZŠ a MŠ Antonína Čermáka

Na základní a mateřskou školu Antonína Čermáka, se kterou FK Dukla už několik let spolupracuje, pravidelně vyráží parta z Julisky, aby nadělovala klubové dárečky v kombinaci s oblíbenými sladkostmi.

V rolích Mikuláše, anděla a čertů se střídají hráči A mužstva, trenéři mládeže a pracovníci klubu. Tradice trvá od prosince 2012 a každoročně se udržuje pro děti z mateřské školy a žáky druhého stupně.

„Návštěvu si celá parta každoročně užívá. Zejména ve školce, kde na Mikuláše s čertem většina dětí věří, uvedla tisková mluvčí Kristýna Kratochvílová, která se už několikrát převlékla do role anděla.


OBRAZEM: Mikuláš na základní škole Antonína Čermáka

neděle 7. 12. 2014 | Redakce

logo Letos už potřetí v řadě šli zástupci klubu Dukla Praha rozdávat radost na partnerskou školu Antonína Čermáka. Role Mikuláše, čerta a anděla se ujali trenéři mládeže a hráč A týmu Bidje Manzia.


Hráči prvního týmu v roli Mikuláše, čerta a anděla

čtvrtek 5. 12. 2013 | Redakce

logo Luboš Kalouda jako Mikuláš, tisková mluvčí Kristýna Kratochvílová jako anděl, Tomislav Božič, Ismael Ouedraogo a Milan Černý v rolích čertů nadělovali sladkosti i klubové dárky na partnerské základní a mateřské škole Antonína Čermáka na náměstí Interbrigády.


Mikuláš s hráči Dukly Praha na ZŠ a MŠ nám. Interbrigády

středa 5. 12. 2012 | Redakce

logo Zbyněk Pospěch jako Mikuláš, Luboš Kalouda a naše tisková mluvčí Kristýna Kratochvílová jako andělé a Tomislav Božič s Tomášem Borkem v rolích čertů byli udělat radost žákům základní školy a mateřské školy nám. Interbrigády.




Fotogalerie


Partneři klubu