Samostatné projekty

Každý rok se najdou projekty, které je možné nějakým způsobem podpořit. O to jsme se snažili i my. A i když z toho nebyla dlouhodobější spolupráce, spolupráce se vždy velice povedla.

Hráči ročníku 2004 navštívili děti z Klokánku v Hostivicích.

S naším klubovým doktorem MUDr. Ladislavem Šindelářem jsme si povídali především o zdravotní prevenci profesionálních hráčů speciálně zaměřené na jejich kardiovaskulární systém.

Hráči ročníků 2003 a 2002, zástupci ženského fotbalu a vedení FK Dukla zakoupily knihy pro děti v pěstounské péči.

Dívky běhaly pro O2 štafetu pro Ergo Aktiv, která se zabývá pomocí lidem po mozkové příhodě či úrazu mozku.

Věnovali jsme dres do dražby pro Nadaci Jedličkova ústavu.

S hráči a trenéry A mužstva navštívili válečné veterány.

Hráči ročníku 2002 nadělovali dárečky do Domu Přemysla Pitra (Dům tří přání) a DD Radost na Praze 9.

Účastnili jsme se s hráči A mužstva Dne zdraví a sportu na Praze 11.

Otevřeli jsme tréninkové klece u hřiště Schulhoffova na Praze 11.

Hráči A mužstva si nechali narůst knír  a připojili se k charitativní kampani Movember a společně se skupinami a jednotlivci z celého světa tak pomáhali v boji proti rakovině prostaty.


Vydražili jsme retro dres a výtěžek věnovali Nadaci fotbalových internacionálů

čtvrtek 11. 11. 2021 | Redakce

logo Při příležitosti 73 let od založení klubu, které se uskutečnilo 1. října 2021, jsme věnovali do dražby náš klubový retro dres podepsaný legendami Dukly.


Hrajeme pro Aleše. Dukla se zapojila do charitativní dražby

pondělí 31. 5. 2021 | Klub

logo Mladému fotbalistovi Alešovi se život obrátil naruby poté, co mu lékaři diagnostikovali rakovinu obličeje. V boji se zákeřnou chorobou mu má pomoci charitativní dražba fotbalových dresů, jejíž výtěžek půjde na Alešovu léčbu.


Do aukce pro kavárnu Café AdAstra jsme darovali podepsaný dres

pátek 26. 3. 2021 | Redakce

logo Dukla přispěla na dobrou věc. Do online aukce sportovních předmětů na podporu kavárny Café AdAstra, kde pracují lidé se zdravotním handicapem, jsme darovali dres podepsaný hráči A-týmu.


Roušky pro lékaře z Kosmonos

čtvrtek 26. 3. 2020 | Redakce

logo V těžkých dobách si musíme pomáhat. Roušky chybí všem, od zdravotníků po prodavačky. Klub se proto rozhodl darovat látky na roušky, které ušil butik Without Limits.


Dukla na křtu v Ypsilonce

úterý 18. 2. 2020 | Redakce

logo Zástupci mládeže Dukly, hráči, trenéři a mnoho vzácných hostů z uměleckého světa se zúčastnilo křtu nové knihy spisovatelky Zuzany Maléřové Houslový klíč v divadle Ypsilon. Autorka dlouhodobě spolupracuje s mládežnickými týmy našeho klubu, z jejich spolupráce již vzešla kniha Příběhy z tribuny či čtecí kalendáře Celá Dukla čte a píše nebo Celá Dukla jedna báseň.


Dukla přihrává: Pomáháme azylovému domu pro muže

úterý 11. 12. 2018 | Redakce

logo Před Vánocemi je hezkou tradicí pomáhat těm, kteří v životě neměli štěstí a dostali se do těžké životní situace. Dukla letos navázala spolupráci s azylovým domem pro muže. Věříme, že se nebude jednat jen o pomoc předvánoční, ale že budeme pomáhat během celého roku a dlouhodobě.



Další stránky
1234>>

Fotogalerie


Partneři klubu