Spolupráce s Hemojunior

FK Dukla Praha s tímto sdružením navázala spolupráci už v roce 2010. 

Aukcí na klubovém Vánočním večírku vybrala peníze, které posloužily dětem na část zájezdu za teplem k moři. Při výročí tohoto sdružení Dukla uspořádala olympiádu v Libčicích nad Labem, kde si děti mohly vyzkoušet různá cvičení s hráči A týmu. Dvakrát toto sdružení pozvala na stadion, kde děti měly možnost nastoupit s našimi ligovými hráči na hřiště před utkáním. V neposlední řadě se fotbalový klub Dukla Praha připojil ke kampani "Podporuji léčbu hemofílie", která vyvrcholila sportovním odpolednem na Julisce pro rodiny s dětmi, které zakončilo ligové utkání FK Dukla Praha - FK Jablonec.

Cílem všech těchto akcí je přiblížit všem takto nemocným dětem sport a vrcholový fotbal, protože oni ho nikdy moci dělat nebudou, uvedl sportovní ředitel Günter Bittengel, který se stal jednou z hlavních tváří této spolupráce.

Webové stránky sdružení: www.hemojunior.cz


Na zápase se Spartou se na podporu hemofiliků vybralo 25 tisíc korun

pondělí 9. 10. 2017 | Redakce

logo Přispět dětem ze sdružení Hemojunior na ozdravný pobyt u moře – to bylo cílem letošní akce na podporu hemofiliků, kterým jsme věnovali zápas se Spartou. Děti z Hemojuniouru si tento prvoligový zápas užily opravdu zblízka – hráče Dukly a Sparty před výkopem doprovodily na trávník.


Dukla opět podpoří dětské hemofiliky

pondělí 25. 9. 2017 | Redakce

logo I v letošní sezoně pokračuje partnerství Dukly s neziskovou organizací Hemojunior, která sdružuje dětské hemofiliky. Tentokrát jim věnujeme domácí utkání se Spartou. Před výkopem 9. kola děti z Hemojunioru doprovodí hráče na trávník a užijí si tak zblízka atmosféru ligového zápasu, na stadionu proběhne charitativní prodej perníčků, organizaci také věnujeme částku z každé prodané vstupenky.


WU18: Branky dorostenek pomůžou dobré věci

pátek 10. 3. 2017 | Redakce

logo Od dnešního utkání mezi Duklou a Brnem, které se odehraje na Julisce od 16:00, startuje projekt našich dorostenek „Naše branky pomáhají“. Hráčky se rozhodly podpořit zájmové sdružení HEMOJUNIOR.


Sportovní rodinné odpoledne na Dukle

středa 15. 4. 2015 | Redakce

logo FK Dukla Praha se rozhodla zapojit do charitativní kampaně "Podporuji léčbu hemofílie" a uspořádat sportovní odpoledne při příležitosti ligového utkání, které bude věnováno právě hemofilikům. Přijďte si s rodinou užít zážitkové odpoledne plné sportovních aktivit a podpořit přitom dobrou věc.


Podporujeme Hemofiliky! Příběh malého Adámka zasáhl i Güntera Bittengela!

středa 25. 3. 2015 | Redakce

logo Tak jako hemofilie, zasahuje i onemocnění von Willebrandovou chorobou, která je svými příznaky hemofilii podobná, do životů těch nejmenších. Příběh malého Adámka popisuje jeho maminka, pro kterou nebyly dny plné nejistoty a trápení vůbec lehké a jeho příbuzný, sportovní ředitel Günter Bittengel.


FK Dukla Praha podporuje léčbu hemofílie, přidejte se!

sobota 28. 2. 2015 | Redakce

logo Druhý ročník kampaně „Podporuji léčbu hemofílie“ navazuje na úspěšnou loňskou premiéru, díky které se podařilo na účet pacientských organizací Hemojunior a Český svaz hemofiliků připsat 63 850 Kč. Veřejnost mohla hemofilikům vyjádřit svou podporu zakoupením benefičních předmětů a účastí na charitativním pochodu ve Světový den hemofilie, kterým kampaň vyvrcholila.



Další stránky
1>>

Fotogalerie


Partneři klubu