Dětský domov Dolní Počernice

Hlavním krédem dětského domova je snaha o návrat dětí do rodin, být jim nápomocni k prožití příjemnějšího dětství a připravit je co nejlépe do samostatného života.

FK Dukla Praha spolupracuje s dětským domovem od roku 2014. Děti vybíraly jméno pro našeho klubového maskota, byly se podívat na ligovém utkání.

Hráči ročníku 2000 už druhým rokem pomáhá s výrobou vánočních předmětů na vánoční trhy.

Součástí pomoci je i výroba vánočních jmenovek. Výtěžek z jejich prodeje vždy putuje v celé výši dětskému domovu!


Dukla se už potřetí účastnila Dětského domov cupu

úterý 28. 3. 2017 | Redakce

logo Už 14. ročník Dětského domov cupu zahájil turnaj ve stolním tenise, který se pravidelně odehrává v Hamr Sport centru v Braníku. Turnaje se účastní vždy kolem 30 dětských domovů, které bojují jak o nejlepší výsledky v tomto turnaji, tak o cenné body do celkového bodování DDCUP 2017.


Mladší dorostenci podporují Dětský domov v Dolních Počernicích

pondělí 5. 12. 2016 | Redakce

logo Stejně jako minulý rok, se i letos rozhodla kategorie mladšího dorostu U17 podpořit Dětský domov v Dolních Počernicích. Hráči i trenéři se sešli s dětmi a jejich „tetami“ a vyráběli vánoční předměty pro vánoční trhy, které proběhnou o následujícím víkendu.


Mladší dorostenci U16 se účastnili "Vánočního jarmarku" v Dolních Počernicích

pondělí 7. 12. 2015 | Redakce

logo Dorostenci z kategorie U16 strávili Mikuláše se svými rodiči v Dolních Počernicích na tamním „Vánočním jarmarku“, kde se na trzích prodávaly výrobky, které společně s dětmi z dětského domova vyrobili.


Dorostenci U16 vás srdečně zvou na “Vánoční trhy v Dolních Počernicích“

čtvrtek 3. 12. 2015 | Redakce

logo Ač to za oknem příliš nevypadá, máme tu Advent, čas klidu, rozjímání a radosti. Mladší dorostenci se v tomto období rozhodli podpořit Dětský domov v Dolních Počernicích a pomoci, co jim síly stačily, s výrobou předmětů s vánoční tématikou na „Vánoční prodejní výstavu“.


Děti z Dolních Počernic navrhovaly jméno maskota Dukly

sobota 13. 12. 2014 | Redakce

logo V pátek 12. prosince navštívil duklácký medvědí maskot děti z dětského domova v Dolních Počernicích. Účel návštěvy byl jasný – návrh jmen, jak by se dosud bezejmenný maskot mohl jmenovat.




Fotogalerie


Partneři klubu