Překvapivý import tří bodů B-týmu Dukly z Domažlic

16. 4. 2024 | ing. Jiří Uldrich

Překvapivý import tří bodů B-týmu Dukly z Domažlic

Ve dvacátém druhém kole ČFL, sk. A zavítala rezerva B-týmu Dukly na hřiště TJ Jiskra Domažlice. V podzimní části, v sedmém kole, béčko Dukly na domácím hřišti v Přední Kopanině s domažlickými remizovalo 0-0. Rezerva Dukly v minulém kole získala jeden bod v duelu s béčkem Táborska po remize 1:1 na domácím hřišti ve Zbuzanech a Domažlice si přivezly tři body za výhru ze hřiště Slavie Karlovy Vary za výhru 0:2. V tabulce ČFL měly Domažlice na druhém místě o 14 bodů více (43 bodů) než béčko Dukly na sedmém místě. Rezervní tým Dukly v tomto zápase posílili z A-mužstva Dukly v brance J. Štefan, v záloze F. Špatenka a v útoku F. Lehký a J. Hrubeš. V zápase, v němž domácí nastoupili v rozestavení 4 – 3 – 3, vycházela Dukla ze zajištěné obrany, protože domácí, velice zkušený tým kvalitou a herní praxí hráčů, byl v zápase vysoce favorizovaným týmem, který dokáže soupeře dostat pod tlak a v pokutovém území si vytvářet nebezpečné situace.



22. kolo, sobota 13. 4. 2024, 16:30, SA Střelnice
Jiskra Domažlice Jiskra Domažlice
0:2
(0 : 1)
Dukla Praha BDukla Praha B

Jiskra Domažlice: Brych – Fedak, Svoboda, Procházka, Rychnovský (82. Kolerus) – Jedlička, Mužík (K) (82. Červený), Vávra – Zajíček (62. Fillo) , Dvořák, Aubrecht (62. Došlý)
Dukla Praha B: Štefan –Kocman, Krenciv (K), Krejčí, Ulman – Bačinský (70. Hübl), Atsuta, Špatenka (60. Uhlíř) – Magdi (82. Nikl) , Lehký (60. Jelínek), Hrubeš

Branky: A. Magdi (21. min.) J. Hrubeš (88. min.)

ŽK:Zajíček (62. min.), Procházka (78. min.), - J. Hrubeš (36. min.)

Rozhodčí:Toucha- Panský, Babka


 


Fotogalerie


Partneři klubu